Mensen zeggen...

Scherpe prijs, persoonlijke service en het belangrijkste: een prachtig betonnen aanrechtblad. Dit is echt de trots van onze nieuwe keuken. ThuisBeton denkt met je mee en vindt overal een oplossing voor!

Wij waren op zoek naar een betonnen aanrechtblad en vensterbank voor onze zelf geplaatste keuken. Wij maakte kennis met ThuisBeton via Marktplaats. Een interessante offerte volgde snel, een inmeetafspraak slechts een paar dagen later. Zes weken later werden ons aanrechtblad en vensterbanken geplaatst. Helaas bleek er een kleine vergissing te zijn gemaakt. Binnen vier weken, zonder problemen of extra kosten, werd een nieuw blad gestort en geplaatst! Zowel vooraf, tijdens en achteraf zijn wij zeer tevreden over Nico Veld van ThuisBeton en hun producten! Een echte aanrader!

ThuisBeton maakte een tafelbad voor een tafel in onze tuin. Een staalbedrijf maakte het frame. Het eindresultaat mag er zijn! Wat een mooie tafel hebben we nu.

Zeer mooi product geleverd! Mensen die onze nieuwe keuken zien maken meteen een opmerking over het mooie keukenblad. In eerste instantie kijken ze gewoon over mijn mooie oven heen!

Voor onze badkamer maakte ThuisBeton een mooi strak blad. Ook het aanbrengen van de spoelbakken deden ze netjes. Zelf brachten wij de kranen aan. Het resultaat is super mooi!

Via Marktplaats zagen wij een goede aanbieding voor een betonnen keukenblad. Na overleg werd het blad geproduceerd en naar volle tevredenheid geplaatst in onze nieuwe keuken. Echt heel mooi deze look!