Over Thuisbeton

Over Thuisbeton

In 2012 is ThuisBeton gestart door een samenwerking tussen Nico Veld en Knol Akkrum. Nico ontwikkelde, samen met een beton-o-loog, de juiste samenstelling om een mooi product te kunnen maken en begon destijds met alleen met keuken werkbladen van beton.
In 2018 zijn alle activiteiten overgenomen door vader en zoon Bulle uit Emmen.

Inmiddels is ThuisBeton uitgegroeid tot een van de topnamen in het beton-in-de-keuken segment en is daar vaak al een begrip. Naast het produceren van keuken werkbladen van beton is ThuisBeton ook producent van tafelbladen voor in huis of in de tuin. Ook worden er regelmatig wastafels, vensterbanken en dergelijke gemaakt.Als het in beton moet kan ThuisBeton het maken!

Waarom Thuisbeton kiezen?

Onze producten worden met de hand gemaakt. Niets is standaard en daarom kunnen wij al uw wensen in het ontwerp meenemen.
U heeft als klant heeft altijd direct contact met de juiste persoon.
Omdat Thuisbeton weinig overhead heeft kunnen we voor een scherpe prijs snel de meeste producten maken.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Onze kracht


Snelle Levering

Thuisbeton kan snel uw gewenste betonproduct leveren. Voor de productie is een "bekisting" nodig, dit materiaal is voorradig en wordt door onze vakmensen snel en efficient gemaakt. Na controle van alle maten kan het product worden gemaakt. Na drogen en doorharden van de beton kan het worden uitgeleverd en geplaatst.

Persoonlijk contact

Thuisbeton heeft graag persoonlijk contact met u. Daarom geen ingewikkelde account- of regio-manager constructies. Thuisbeton heeft een team experts in dienst om uw als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Over het algemeen zal u contact hebben met Niek Bulle.

Ons Team

Verkoop & Info

Calculatie, Sales & Productie

Niek krijgt de aanvragen binnen en zal een calculatie voor u maken